<< Takaisin

Yksinhuoltajaäidin avunpyyntö

Yksinhuoltajaäiti tarvitsee kipeästi apuasi. Kahden lapsen yksinhuoltajaäiti on joutunut ahdinkoon. Äidillä on itsellään krooninen sairaus ja perheessä on sairas erityistä tukea tarvitseva lapsi, jonka johdosta äiti ei voi käydä normaalisti työssä. Varattomuudesta johtuen on päässyt kertymään maksuja, jotka uhkaavat romuttaa perheen talouden ja rasittaa jo ennestään vaikeaa tilannetta. Äidin voimavarat ovat tilanteen takia koetuksella. Huolien taakka on kasvanut maksujen takia liian suureksi ja turvallisuudentunne on järkkynyt.
Voisitko sinä olla auttamassa perheen ulos ahdingosta, jotta taloudellinen tilanne tasapainottuisi ja äiti saisi taas valonpilkahduksen elämään ja voimia jaksaa ja iloita arjessa lasten kanssa.

Asiakkaan avuntarpeen on arvioinut ja avun perille vie
Seinäjoen alueseurakunnan
diakoni Tuomo Salo
tuomo.salo@evl.fi.

Tavoitesumma
4 000,00 EUR
Kerätty 3200 EUR
80%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.