<< Takaisin

Yksinhuoltajaäidille apua Vaasaan

******Keräys on täyttynyt. Kiitos kaikille perhettä auttaneille*****
Yksinhuoltajaäiti on pitkäaikaissairas ja odottaa pääsyä leikkaukseen. Hän saa tällä hetkellä työttömyyspäivärahaa, koska sairaseläke on evätty ja valituksen käsittely on kesken. Hänellä on kaksi alaikäistä lasta, jotka asuvat vielä kotona, kolmas lapsista on muuttanut jo omilleen.
Isä ei ole osallistunut perheen kustannuksiin. Äiti yrittää viedä perhettä eteenpäin sosiaalitukien varassa, jotka riittävät juuri ja juuri välttämättömään, eikä aina siihenkään.

Äidin toiveena on saada polkupyörä, jonka avulla hän voisi pitämään omasta kunnostaan huolta. Hänellä on astma ja liikuntaelinsairauksia, jonka takia kunnosta huolta pitäminen on tärkeää. Edellinen pyörä varastettiin vanhan asunnon kellarivarastosta.
Perhe on joutunut myös muuttamaan sisäilmaongelmien takia ja sen myötä suurin osan kodin tavaroistakin on jouduttu uusimaan. Lapset ja äiti tarvitsisivat näin ollen talveksi myös uusia vaatteita ja kenkiä.
Voisitko sinä tuoda lahjoituksellasi helpotusta tämän yksinhuoltajaäidin perheeseen, jotta äiti saisi uuden polkupyörän sekä lapset ja äiti uusia vaatteita ja kenkiä talveksi. Lahjoituksesi avulla perheelle jäisi voimia selvitä muista arjen välttämättömistä kuluista ja luottamus selviytymiseen vahvistuisi.
Perheen tilanteen on selvittänyt ja avun perille vie
diakoni Anna-Liisa Kiviaho-Leinonen
anna-liisa.kiviaho-leinonen@evl.fi

-tavoitesumma-
1 200,00 EUR
Kerätty 1205 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu