<< Takaisin

Yksinhuoltaja perheelle tukea muutostilanteessa

**** Keräys on täyttynyt. Sydämellinen kiitos kaikille lahjoittajille!****
****Perheen äiti on kiitollinen, kun sain kodin kalustettua. Hän haluaa välittää kiitoksen ja toivottaa siunausta kaikille, jotka mahdollistivat tämän****

Varaton, kolmen pikkulapsen yksinhuoltajaperheen äiti tarvitsee pikaisesti apua uuden kodin perustamiseen. Perheessä on kaksi alle kouluikäistä lasta sekä vauva.
Perhe joutui muuttamaan pakottavista syistä toiselle paikkakunnalle ja suurin osa perheen huonekaluista sekä kodintarvikkeista jäivät edelliseen asuntoon. Jo itse muuttaminen ja vuokranmaksu ovat aiheuttaneet ylimääräisiä kustannuksia, joista perhe ei selviä.
Nyt lapsilta puuttuu sängyt, keittiöstä ruokailuryhmä, lattioilta matto ja ikkunoista verhot – lähes kaikki kodin perustarvikkeet. Lisäksi äidin haaveena olisi saada astianpesukone, joka helpottaisi valtavasti arkea kolmen pienen lapsen kanssa. Myös televisio, tv-tasoineen toisi iloa ja auttaisi perhettä jaksamaan yllättävässä tilanteessa.
Voisitko sinä olla lahjoituksellasi auttamassa tätä yksinhuoltajaperheen äitiä sekä hänen kolmea pientä lastansa aloittamaan elämää uudella paikkakunnalla ja mahdollistamaan uuden kodin sisustaminen.
Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi
diakoniatyöntekijä Marja Ikonen
marja.ikonen@evl.fi

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti, seurakunnan diakoniatyön kautta, ihmiseltä ihmiselle!

Tavoitesumma
2 200,00 EUR
Kerätty 2200 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu