<< Takaisin

Yksinhuoltaja perheelle tukea muutostilanteessa

Varaton, kolmen pikkulapsen yksinhuoltajaperheen äiti tarvitsee pikaisesti apua uuden kodin perustamiseen. Perheessä on kaksi alle kouluikäistä lasta sekä vauva.
Perhe joutui muuttamaan pakottavista syistä toiselle paikkakunnalle ja suurin osa perheen huonekaluista sekä kodintarvikkeista jäivät edelliseen asuntoon. Jo itse muuttaminen ja vuokranmaksu ovat aiheuttaneet ylimääräisiä kustannuksia, joista perhe ei selviä.
Nyt lapsilta puuttuu sängyt, keittiöstä ruokailuryhmä, lattioilta matto ja ikkunoista verhot – lähes kaikki kodin perustarvikkeet. Lisäksi äidin haaveena olisi saada astianpesukone, joka helpottaisi valtavasti arkea kolmen pienen lapsen kanssa. Myös televisio, tv-tasoineen toisi iloa ja auttaisi perhettä jaksamaan yllättävässä tilanteessa.
Voisitko sinä olla lahjoituksellasi auttamassa tätä yksinhuoltajaperheen äitiä sekä hänen kolmea pientä lastansa aloittamaan elämää uudella paikkakunnalla ja mahdollistamaan uuden kodin sisustaminen.
Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi
diakoniatyöntekijä Marja Ikonen
marja.ikonen@evl.fi

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti, seurakunnan diakoniatyön kautta, ihmiseltä ihmiselle!

Tavoitesumma
2 200,00 EUR
Kerätty 1660 EUR
75%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.