<< Takaisin

Yhteisölliset ruokailut vähävaraisille Imatralla

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Imatran seurakunta toteuttaa eripuolilla kaupunkia yhteisöllisiä ruokailuja, sopparuokailuja. Osallistumalla keräykseen mahdollistat monipuolisen aterian alueen vähävaraisille vähintään kerran viikossa. Sopan keittävät vapaaehtoiset, kuntoutettavassa työtoiminnassa olevat ja seurakunnan diakonian tai varhaiskasvatuksen työntekijät yhteistyössä. Asiakkaille ruokailut ovat ilmaisia. Ruokailuissa kerätään vapaaehtoista maksua, mutta suurin osa ruokailijoista ovat vähävaraisia, joten vapaaehtoista maksua ei velvoiteta.

Toiminnan tarkoituksena on tarjota heikossa taloudellisessa tai yhteiskunnallisessa asemassa oleville ruoka-apua, joka menee varmasti perille eli avuntarvitsijan omaan mahaan. Toiminta on matalankynnyksen toimintaa, joten tilaisuuksiin ei tarvitse olla seurakunnan jäsen eikä ruokailun aikana ole muuta oheistoimintaa kuten hartauksia. Samalla kun saa mahan täyteen kohtaa muita ihmisiä. Paikalla on myös aina diakoniatyöntekijä, jonka kanssa voi keskustella niitä näitä tai oman elämän haasteista.

Keräyksen tuotolla hankitaan elintarvikkeita ruokailun toteuttamiseen, soppatarpeita, leipää ja lisukkeita, kahvia ja leivontatarvikkeita kahvileipää varten. Ruokailut ovat osallistujille tärkeitä arjen tukipilareita.

Kiitos avustasi!

Keräyksen on avannut Imatran seurakunnan diakoniatyö.

Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 2000 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu