<< Takaisin

Vauvaperhe tarvitsee tilapäistä apua

Nuori raisiolainen kahden pienen lapsen perhe on joutunut taloudelliseen ahdinkoon hometalon vuoksi. Ahdistus ja stressi on todella kova; miten tästä eteenpäin?

Perhe joutuu nyt asumaan evakossa määrittämättömän ajan. Talon korjaamiseen ei ole rahoja, eikä lapsiperheen hankintoihin ja laskuihin. Toinen lapsi on vasta muutamia viikkoja vanha ja äiti on siis vielä äitiyslomalla ja äitiysrahalla.

Hätäapuna selviytymiseen toivomme rahaa välttämättömiin kodin ja lasten hankintoihin sekä laskujen maksuun, jotta luottotiedot eivät ehtisi mennä, ennen kuin saavat asiat jotenkin järjestymään. Luottotietojen menettämisen jälkeen taloustilanteen tasapainoon saaminen on entistä vaikeampaa, joskus jopa mahdotonta.

Perhe toimittaa laskut diakoniatoimistoon josta ne laitetaan maksuun.

Keräryksen tavoitesumma on 3000€. Jos se ei täyty kaikki lahjoitukset kuitenkin käytetään perheen tukemiseen.

Raision seurakunnan diakoniatyöntekijä Leena Nieminen leena.a.nieminen@evl.fi on kartoittanut tarpeen ja perustanut keräyksen.
Tavoitesumma
3 000,00 EUR
Kerätty 225 EUR
8%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Hometalo perhe
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa