<< Takaisin

Varattomalle 5 hengen perheelle auto arkisten asioiden hoitoon ja lasten menoihin.

**** Keräys on täyttynyt. Suuret kiitokset kaikille lahjoittajille!****

Vähävaraisen perheen elämältä lähti pohja, kun lapsi kuoli kohtuun juuri ennen laskettua aikaa ja äiti sairastui vakavaan masennukseen. Samoihin aikoihin perheen isä menetti työkykynsä selän välilevyrappeumasairauden edetessä ja kipujen kroonistuessa.
Isä on yrittänyt aika ajoin näiden vuosien ajan tehdä töitä, mutta ajautui usein sairauslomalle selän kipujen viedessä toimintakyvyn.

Perheen äidillä on sittemmin diagnosoitu ahdistuneisuushäiriö, traumaperäinen stressihäiriö ja keskivaikea masennus. Äiti on nyt työkyvyttömyys eläkkeellä. Arjessakin toimintakyky on hyvin vähäistä ja rajoittunutta.

Perheen auto, joka on yli 20 vuotta vanha, on nyt tullut tiensä päähän. Auton vikalista on pitkä ja sitä ei enää kannata korjata. Perhe on varaton, joten uuden auton hankkiminen tai korjaaminen olemassa olvilla tuloilla ei onnistu. Perheen hyvinvoinnin edellytyksenä on ollut oma auto, jollaa perhe on voinut liikkua esimerkiksi lasten harrastuksiin, apteekkiin, lääkäreihin sekä ruokakauppoihin.

Ilman autoa äiti ei sairauksien vuoksi pääse liikkumaan kotiaan kauemmas. Myös linja-autolla kulkeminen on mahdotonta. Myös isän selkäsairaus rajoittaa hänen liikkumistaan ilman autoa.

Voisitko sinä auttaa lahjoituksellasi tätä perhettä, jotta heille saataisiin ostettua käytetty luotettavan auto. Perhe osallistuu auton kustannuksiin mahdollisuuksiensa mukaan myös itse säästäen pienistä tuloistaan ainakin käsirahan verran.

Perheen avuntarpeen on arvioinut ja keräystä koordinoi diakoniatyöntekijä
Mikko Huuhtanen
diakoniatyöntekijä
Ylöjärven seurakunta
P. 044 7868 194

-tavoitesumma-
2 400,00 EUR
Kerätty 2400 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu