<< Takaisin

Väkivallan varjosta uuteen alkuun

Olen nainen, joka eli vuosia kontrolloivassa ja väkivaltaisessa parisuhteessa, joka vaikutti kaikin tavoin minuun. Arkeani väritti jatkuva pelko, ahdistus ja stressi. Lopulta tilanne paheni nopeasti siihen pisteeseen, että pakenin toiselle paikkakunnalle.

Äkillisestä lähdöstäni johtuen otin mukaani vain sen mitä pystyin kantamaan. Astuin täysin tyhjän päälle enkä tiennyt kuinka tulen selviämään. Olin monin tavoin shokissa sekä fyysisesti ja henkisesti pahoinpidelty. Ilman ystävien ja sukulaisten tukea en olisi päässyt pois tilanteesta.

En uskaltanut irtisanoa asuntoani ennen kuin pääsin riittävän kauas, jossa uskalsin ensimmäistä kertaa kertoa viranomaisille toistuvasta väkivallasta, painostuksesta ja vapauden riistosta. Aikaa ehti kulua, ja nyt minulla on kahden kuukauden vuokra maksettavanani entisestä asunnosta.

Taloudellisesti tilanteeni on todella heikko ja läheiseni ovat jo auttaneet minua todella runsaasti. Minulta perittävä summa on niin suuri, ettei juuri nyt ole mitenkään mahdollista saada sitä kokoon. Vuokrarästi painaa minua kovasti ja vaikeuttaa uuden elämän aloittamista. Pelkään menettäväni luottotietoni, koska ilman apua en kykene tätä maksua suorittamaan.

*****
Lahjoituksen voi antaa myös nimettömänä. Kotimaanavun kautta apusi menee perille luotettavasti.

Naista auttaa ja hänen avun tarpeensa on kartoittanut diakoniatyötekijä.

Tavoitesumma
600,00 EUR
Kerätty 625 EUR
104%

Tämä kohde on suljettu