<< Takaisin

Vähävaraisille helsinkiläisvanhuksille lämmintä talveen

***** Keräys on päättynyt. Sydämellinen kiitos kaikille lahjoittajille, jotka ovat mahdollistamassa lämmintä talvea! *****

Moni vanhus ei pysty varojen puutteessa hankkimaan itselleen riittävän lämpimiä vaatteita ja asusteita talven viimaa vastaan. On puutetta talvitakista, rukkasista tai päähineestä. Voi olla jopa niin, ettei pääse ollenkaan ulos, koska talvikengätkin puuttuvat. Kaikkien asuntojen sisälämpötila ei myöskään välttämättä ole riittävä vanhukselle, jonka liikkuminen on vähäistä ja vaikkapa sairaus tai lääkkeet haittaavat lämpimänä pysymistä.

Tämän keräyksen tuotolla hankitaan vähävaraisille vanhuksille koillisen Helsingin alueella takkeja, käsineitä, päähineitä, kenkiä tai vaikkapa shaaleja kunkin avunsaajan yksilöllisen tarpeen mukaan.

Keräys toteutetaan yhdessä Helsingin kaupungin kotihoidon kanssa, joka huolehtii avun perille menosta. Koillisen Helsingin kotihoidon alueeseen kuuluvat Jakomäki, Malmi, Pihlajamäki, Puistola, Pukinmäki, Suutarila ja Viikki.

Avun tarpeen ovat kartoittaneet diakoniatyöntekijät Anne Maria Maunuksela ja Liisa Merivuori yhdessä Helsingin kaupungin kotihoidon kanssa.

Tavoitesumma
4 000,00 EUR
Kerätty 2581 EUR
65%

Tämä kohde on suljettu