<< Takaisin

Vähävaraisille helsinkiläisvanhuksille lämmintä talveen

Moni vanhus ei pysty varojen puutteessa hankkimaan itselleen riittävän lämpimiä vaatteita ja asusteita talven viimaa vastaan. On puutetta talvitakista, rukkasista tai päähineestä. Voi olla jopa niin, ettei pääse ollenkaan ulos, koska talvikengätkin puuttuvat. Kaikkien asuntojen sisälämpötila ei myöskään välttämättä ole riittävä vanhukselle, jonka liikkuminen on vähäistä ja vaikkapa sairaus tai lääkkeet haittaavat lämpimänä pysymistä.

Tämän keräyksen tuotolla hankitaan vähävaraisille vanhuksille koillisen Helsingin alueella takkeja, käsineitä, päähineitä, kenkiä tai vaikkapa shaaleja kunkin avunsaajan yksilöllisen tarpeen mukaan.

Keräys toteutetaan yhdessä Helsingin kaupungin kotihoidon kanssa, joka huolehtii avun perille menosta. Koillisen Helsingin kotihoidon alueeseen kuuluvat Jakomäki, Malmi, Pihlajamäki, Puistola, Pukinmäki, Suutarila ja Viikki.

Avun tarpeen ovat kartoittaneet diakoniatyöntekijät Anne Maria Maunuksela ja Liisa Merivuori yhdessä Helsingin kaupungin kotihoidon kanssa.

Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 2010 EUR
101%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa