<< Takaisin

Vähävaraisen naisen avunpyyntö Seinäjoella

**** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille!****

Vähävarainen nainen pyytää apuasi varattomana kuolleen veljensä jälkeen jääneiden menojen kattamiseen. Nainen on joutunut huolehtimaan kuolleen, psyykkisesti sairaan veljensä asioista, joista on aiheutunut hänelle tulo tasoon nähden kohtuuttomia kuluja. Veli oli psyykkisesti pitkäaikaissairas, eikä hänellä ollut siksi voimavaroja huolehtia asunnostaan ja sen siisteydestä. Asunto oli päässyt niin huonoon kuntoon, että asuntoon jouduttiin tekemän perusteellinen siivous, siivousalan ammattilaisten toimesta. Nämä kulut lankesivat naisen maksettavaksi, muutamien muiden laskujen lisäksi.
Nainen on jo entuudestaan ollut hyvin tiukoilla taloudellisesti, koska tekee osa-aikaista työtä ja on osittain eläkkeellä, joten on hyvin pienituloinen. Jo omista laskuista selviytyminen on ollut haastavaa ja nyt päälle kaatuivat lisäksi varattoman veljen laskut.
Voisitko sinä lahjoituksellasi auttaa tätä naista selviämään veljen kuoleman jälkeisistä kuluista, etteivät ne rasittaisi naisen entisestään tiukkaa taloutta. Lahjoituksellasi voit tuoda suuren helpotuksen ja valonpilkahduksen vähävaraisen naisen elämään, joka on tahtomattaan joutunut tähän hankalaan tilanteeseen.
Naisen avuntarpeen on arvioinut ja avun vie perille
Seinäjoen seurakunnan diakoni
Mervi Laasanen
mervi.laasanen@evl.fi

-tavoitesumma-
580,00 EUR
Kerätty 580 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu