<< Takaisin

Vaasan Ruoka-avun toimintakulut

***Keräys on päättynyt. Lämmin kiitos lahjoituksestasi!***

Vaasan Ruoka-apu on yhdistys, joka toimii täysin vapaaehtoistyöntekijöiden voimin. Yhdistyksen vapaaehtoiset hakevat alueen kauppojen myynnistä poistettuja elintarvikkeita. Elintarvikkeet lajitellaan kasseihin Vaasan kaupungin tiloissa. Kasseja jaetaan viidessä eri pisteessä eri puolilla Vaasaa. Lisäksi jaetaan annoksiksi pakattua koulukeittiöiden ylijäämäruokaa.

Vaasan Ruoka-apu tarvitsee rahaa nyt erityisesti pakkausmateriaaleihin ja vapaaehtoisten suojavarusteisiin. Korona-pandemian takia on jouduttu hankkimaan vapaaehtoisille maskeja, esiliinoja ja kertakäyttöhansikkaita. Varoja kuluu lisäksi polttoainekuluihin ja pakettiauton huoltoon. Yksityisten yritysten antamilla lahjoituksilla selvitään muutama kuukausi eteenpäin. Entä jatkossa?

Vaasan Ruoka-apu tekee tärkeätä työtä tukemalla vähävaraisten toimeentuloa ja vähentämällä ruokahävikkiä. Sinäkin voit auttaa osallistumalla tähän keräykseen, liittymällä kannatusjäseneksi tai lähtemällä vapaaehtoistyöntekijäksi! Yhteyshenkilö on Vaasan suomalaisen seurakunnan ruokapankin projektisihteeri Marttina Rahja.

Tavoitesumma
6 000,00 EUR
Kerätty 1350 EUR
23%

Tämä kohde on suljettu