<< Takaisin

Uusia liinavaatteita ja ulkohousut ehjäksi

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Eläkkeellä olevan naisen perussairaudet ja korona eivät olleet hyvä yhdistelmä. Arkipäivän askareiden hoitaminen on haasteellisia ja jääminen kotiin tuntui ainoalta vaihtoehdolta. Henkilökohtaisen avustajan tunnit täyttyivät kaupassa käynneillä ja kotitöillä, joita aikaisemmin oli pystynyt yhdessä tekemään.

Toimintakykyä heikentää jatkuvat sairauksien tuomat kivut ja säryt, jotka ovat pahentuneet vähentyneen liikkumisen myötä. Nämä asiat vaikuttavat myös mielialaan, kun haluaisi tehdä enemmän, mutta ei pysty.

Yksi rakkaimmista harrastuksista on ompeleminen, mutta nyt sekin on jäänyt. Valmiina olisi kankaita uusiin lakanoihin, tyynyliinoihin, kaulureihin ja ulkohousutkin kaipaisivat korjausta. Nyt nämä kaikki on jäämässä käyttämättä, vaikka tarvetta näille olisi. Pienestä eläkkeestä ei riitä rahaa uusien hankkimiseen.

Haluaisitko sinä auttaa ja lahjoittaa, että kankaat ja housut saataisiin vietyä ompelijalle? Näin kankaat saivat sen käyttötarkoituksen, mihin ne alunperin hankkittiin.

Asiakkaan tilanteen on selvitellyt ja avun perille toimittaa Kajaanin seurakunnan diakoniatyöntekijä Paula Sirviö, paula.sirvio@evl.fi

Tavoitesumma
350,00 EUR
Kerätty 350 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu