<< Takaisin

Uusi suunta elämään

Auta helsinkiläistä keski-ikäistä naista perustamaan taidealan yritys. Naisella mennyt selkä hoitoalan töissä, eikä paluuta entiseen enää ole. Hänellä on myös taidealan koulutusta ja työkokemusta. Hän tekee taidetta päivittäin monipuolisesti. Naisella on tiukka taloudellinen tilanne, joka estää toteuttamasta unelmia. Hän hakee avustusta kirjoittamansa ja kuvittamansa lasten runokirjan julkaisemiseen, kotisivujen tekemiseen, väreihin sekä kehyksiin. Nainen suunnittelee myös oman verkkokaupan perustamista.

Voisitko sinä olla mukana auttamassa tätä yritteliästä naista, joka on masentunut nykyisestä taloudellisesta ahdingostaan. Hän haluaisi hyödyntää lahjojaan ja päästä elämässä eteenpäin. Pienikin apu on tärkeä!

Avustuksen on laatinut ja tilanteen kartoittanut diakoni Pilvi Juvonen (pilvi.juvonen@evl.fi)

Tavoitesumma
400,00 EUR
Kerätty 260 EUR
65%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa