<< Takaisin

Uusi alku

Äiti kahden lapsensa kanssa joutui lähtemään kodistaan turvakotiin. Nyt he aloittavat elämäänsä uudelleen käytännössä tyhjästä ja tarvetta on kaikenlaisesta; huonekaluista, kodin tekstiileistä, vaatteista, kodin elektroniikasta ja kodin tarvikkeista.

Äidin voimavarat ovat vähissä ja kaikki energia menee päivästä kerrallaan selviytymiseen ja vaikeasta tilanteesta eteenpäin pääsyyn. Taloudellinen tilanne on haastava, äiti on työttömänä eikä näin ollen pysty tekemään tarvittavia hankintoja.

Entisestä kodista äiti yrittää saada jotain tavaroita mukaansa, mutta tilanne on erittäin vaikea. Voitko auttaa perhettä uuteen alkuun? Lahjoittaa voit myös nimettömänä. Kotimaanavun kautta apusi menee perille luotettavasti ja varmasti.

Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni Sanna Stainer; sanna.stainer@evl.fi

Tavoitesumma
1 500,00 EUR
Kerätty 740 EUR
49%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa