<< Takaisin

Uudet luistimet

Kuusihenkisen perheen tytär on harrastanut luistelua jo kymmenen vuotta. Vanhemmat ovat halunneet tukea lapsiaan aina liikuntaharrastuksiin vähävaraisuudestaan huolimatta. Vanhemmista toinen on sairaseläkkeellä ja toinen tekee pätkä töitä matalapalkkaisella alalla.

Tytär on osoittautunut erityisen lahjakkaaksi. Viimeisten vuosien aikana hän on kilpaillut SM-sarjassa. Nyt toisen luistinkengän varsi murtunut mikä hankaloittaa harjoituksissa käyntiä. Perheen tiukan taloustilanteen vuoksi ei ole varaa hankkia uusia luistimia, joten apua tarvittaisiin kiireellisesti.

Olisi surullista, jos teini-ikäinen tyttö jäisi pois pitkäaikaisesta harrastuksesta ja lahjakkuus menisi hukkaan. Voisitko sinä auttaa tyttöä saamaan uudet luistimet
ja jatkamaan hänelle tärkeää harrastusta?

Perheen tukena on Kati Alavan diakoni kati.ukkonen@evl.fi

Kotimaanavun kautta lahjoittaminen on turvallista. Autettavien taustat käydään läpi aina ammattilaisten toimesta kokonaisvaltaisesti.

Tavoitesumma
800,00 EUR
Kerätty 640 EUR
80%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa