<< Takaisin

Uudesta sängystä apua elämään

Nuori nainen tarvitsisi uuden sängyn elämäänsä helpottamaan. Nainen kärsii pahasta unettomuudesta ja tämänhetkinen sänky on vuosikausia vanha ja nitisee ja natisee joka kerta asentoa vaihtaessa estäen unen saannin.

Naisen arki on muutenkin haastavaa hänen yrittäessään toipua ja kuntoutua parempaan henkiseen kuntoon. Hän on aloittamassa terapian, joka on osaltaan raskas prosessi ja jo senkin takia olisi tärkeää saada nukuttua hyvin. Nainen tulee toimeen työttömyystuen turvin, eikä hän pysty säästämään tarvitsemaansa uuteen kunnolliseen sänkyyn pienistä tuloistaan.

Jos voit auttaa tätä nuorta naista elämässä eteenpäin voit lahjoittaa myös nimettömänä.

Tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni Sanna Stainer, sanna.stainer@evl.fi. Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille turvallisesti ja varmasti.

Tavoitesumma
700,00 EUR
Kerätty 300 EUR
43%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa