<< Takaisin

Työttömälle puhelin ja pölynimuri

***Keräys on päättynyt. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Kovasta yrittämisestä ja hyvästä asenteesta huolimatta pääsy pysyvään työsuhteeseen ei ole vuosien varrella auennut. Joitakin määräaikaisia pestejä on ollut, mutta työmarkkinoilla karsastetaan pitkään työttöminä olleita ja kutsuja haastatteluihin ei enää ole juurikaan tullut.

Taloudellisesti tällainen tilanne ymmärrettävästikin kuormittaa valtavasti, kodinkoneita ei pääse uusimaan, puhumattakaan vaatteista ja kengistä. Erityisesti alusvaatteiden hankkiminen olisi naisihmiselle kovasti tarpeen. Henkisesti tilanne on raskas ja vaikuttaa käsitykseen omasta arvosta ihmisenä, kun ammattitatitoaan ei pääse käyttämään ja tulee jatkuvasti sivuutetuksi työnhakijana.

Nyt käytössä ollut puhelin on lopullisesti mennyt rikki ja asioiden hoitaminen ilman puhelinta on todella hankalaa, vaikka kirjastossa onkin käytössä nettiyhteys. Imuri on myös ollut jo jonkin aikaa rikki eikä sopivaa lahjoitusimuria ole löytynyt.

Puhelimen hankkiminen olisi aivan ensisijaista, mutta jos lahjoituksia saadaan, uusitaan myös imuri ja mahdollisuuksien mukaan hankitaan vaatteita. Kiitos jos pystyt auttamaan.

Avun tarpeen selvitti ja vie perille Lohjan seurakunnan diakoniatyö, diakoni Krista Kallio krista.kallio@evl.fi.

Tavoitesumma
540,00 EUR
Kerätty 310 EUR
57%

Tämä kohde on suljettu