<< Takaisin

Turvakodista omaan kotiin

Äiti ja kolme lasta tarvitsevat kipeästi apuasi. He ovat juuri saaneet avaimet uuteen kotiin, jonne pääsevät muuttamaan turvakodissa vietetyn jakson jälkeen. Perheen äitiä kuitenkin huolettaa taloudellinen tilanne. Hän on ollut viime vuodet kotona lasten kanssa, ja rahaa ei ole kertynyt säästöön pienestä kotihoidontuesta. Koska lähtö vanhasta asunnosta tapahtui yllättäen, heidän tarvitsee ostaa uuteen kotiin paljon erilaisia tarvikkeita tiskiharjasta ja muovikulhoista aina lastensänkyyn ja pesukoneeseen asti. Äidin voimavarat ovat todella vähissä ja koko perheen turvallisuuden tunne on järkkynyt.

Voisitko sinä tukea lahjoituksellasi perhettä ja auttaa uuden elämän alkuun?
Avullasi äiti ja kolmen lasta saisivat aloittaa elämänsä turvallisessa ympäristössä, rakentaen kotiaan vähitellen, hankkimalla välttämättömiä kodin tarvikkeita ja huonekaluja.
Perheen avuntarpeen on kartoittanut ja avun perille vie johtava diakoniatyöntekijä Tiina Haukijärvi
tiina.haukijarvi@evl.fi

Tavoitesumma
2 500,00 EUR
Kerätty 2500 EUR
100%
Summa*
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.