<< Takaisin

Turvaa liikuntarajoitteisen lesken talviautoiluun

***Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Kiitos lahjan vastaanottajan sanoin: "Iloani ei voi sanoin kuvata. Uusilla talvirenkailla ajo tuntuu vakaalta ja turvalliselta. Lapsenlapseni kanssa meillä on monta matkaa edessäpäin. Kiitos teille kaikille ja Jumalan siunausta." Työntekijöinä olimme jälleen ihmeen edessä. Kiitos lahjoittajille hyvän jakamisesta eteenpäin&65039;

***

Haluamme auttaa 55-vuotiasta torniolaista naista, jolla on liikuntavamma lapsena sairastetun vaikean sairauden vuoksi. Hänelle on viime vuosina tehty useampia leikkauksia jalkojen virheasentojen korjaamiseksi, mutta ne eivät ole tuottaneet toivottua tulosta ja liikuntakyky on nykyään entistä huonompi.

Hän tarvitsee liikkumiseen kotonaan rollaattoria, sekä pahimpina päivinä pyörätuolia. Takana on pitkiä työttömyys- ja työharjoittelujaksoja ja nyt tuloina on tammikuussa 2021 myönnetty työttömyyseläke, joka on pieni. Työttömyyseläkkeen myötä leskeneläke lakkautettiin. Tällä hetkellä hän on velkajärjestelyssä, jonka tulisi päättyä vuoden 2021 aikana.

Taloudellisesta tilanteestaan johtuen, hän tarvitsee nyt Sinun apuasi autonsa talvirenkaiden hankintaan. Oman auton käyttö on välttämätöntä asioiden hoidossa ja liikkumisessa paikasta toiseen. 3 v. lapsenlapsi on hänen silmäteränsä, joka tuo paljon iloa elämään. Lapsenlapsen kanssa hän käy myös autoajelulla ja kaupassa.

Avuntarpeen on arvioinut ja avun toimittaa perille Tornion seurakunnan diakoniatyöntekijä Aila Ylinärä aila.ylinara@evl.fi.

Tavoitesumma
422,00 EUR
Kerätty 422 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu