<< Takaisin

Tukeasi tarvitaan Karkkilassa

Lapsiperheet, eläkeläiset, työttömät ja lomautetut tarvitsevat taloudellista tukeasi vaikeana koronavirusepidemian aikana Karkkilassa.

Kouluruuan puuttuminen perheiden arjesta aiheuttaa taloudellista ahdinkoa lapsiperheissä. Monet eläkeläiset ja työttömät elävät toimeentulon äärirajoilla. Yrityksissä käydään yt-neuvotteluja. Monet ihmiset joutuvat lomautetuiksi ja kenties irtisanotuiksi. Ansiotulojen väheneminen on väistämätöntä ja uuteen tilanteeseen sopeutuminen vaatii tukea ja aikaa.

Nyt - jos koskaan- tarvitaan yhteisöllisyyttä, joka huolehtii heikoimmassa asemassa olevista. Lahjoitusvaroilla ostetaan ruokaa ja hygieniatuotteita. Apusi vie perille Karkkilan seurakunnan diakoniatyö. Keräystä koordinoi diakoni Marisa Sulvaran p. 050 4329 322.

Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 1160 EUR
58%
Summa*
EUR
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.