<< Takaisin

Tukea yksinelävälle vuokrarästiin

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! Naisen kiitokset: Haluan kiittää sydämeni pohjasta minua auttaneita. Olen todella kiitollinen, iso kiitos.***

Yksinelävällä naisella on yksi lapsi ja yksi lapsenlapsi. Hän odottaa joulua synkin mielin, koska raha-asioista on huolia. Nainen oli palkkatukityössä vuoden ajan viisi tuntia päivässä. Palkkatukityön takia hän ei saanut etuuksia ja kokonaisuudessa hänen tulonsa pienenivät.

Tämä johti siihen, että vuoden aikana hänelle kertyi maksamattomia laskuja, joista vuokravelka on suurin. Hän on velkajärjestelyssä nollasopimuksella. Velat eivät saa mennä ulosottoon tänä aikana, koska muuten velkajärjestely raukeaa, ja vanhat velat jäävät hänelle maksettavaksi. Jotta näin ei kävisi, hän on joutunut tekemään osamaksusopimuksia lyhentääkseen velkoja, mutta kokonaissumma on hänelle mahdoton pienistä tuloista lyhentää.

Hän on käynyt läpi kaikki auttajatahot, mutta kukaan ei voi asiassa auttaa. Nainen hakee aktiivisesti töitä mutta työn saaminen on hankalaa sairauksien takia, joista osaa vasta tutkitaan.

Tämän keräyksen täyttyminen poistaisi pelon asunnon menettämisestä ja antaisi siten paremmin voimia työnhakuun.

Avuntarpeen on arvioinut ja avun perille vie Salon seurakunnan diakoni Laura Masih laura.masih@evl.fi

Tavoitesumma
1 350,00 EUR
Kerätty 1350 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu