<< Takaisin

Tukea uuteen elämänvaiheeseen

*******Keräys on täyttynyt**********"Valtavat kiitokset äidiltä ja lapsilta! Muutto ja koulun aloitus sujuvat tämän lahjoituksen myötä niin paljon paremmin! Kiitos!"
Etävanhempana ollut äiti on saanut teini-ikäiset lapset luokseen asumaan. Iloista tapahtumaa varjostaa kuitenkin äidin huoli taloudellisesta tilanteesta. Perhe asuu tällä hetkellä ahtaasti ja toiveissa on muuttaa asuntoon, jossa lapsilla, tyttö ja poika, olisi omat huoneet.

Äidillä ei ole tällä hetkellä lapsille muuta kuin sängyt. Äiti opiskelee ja hänen tulonsa ovat pienet. Tällä hetkellä lapsilisät ja muut tuet menevät edelleen lasten isälle, menee pitkälle syyskuuhun ennen kuin äiti saa viralliset paperit lasten muutosta ja voi hakea perheelle kuuluvia etuuksia. Lapset kuitenkin tarvitsevat vaatteita ja kenkiä jo nyt aloitettuaan uudessa koulussa.

Koulupöytiä, liinavaatteita ja muita huonekaluja tarvitaan etenkin sitten kun muutto isompaan asuntoon järjestyy. Jos voit auttaa äitiä hankkimaan lapsilleen tavaroita ja vaatteita uuteen yhteiseen elämään, voit lahjoittaa myös nimettömänä.

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti. Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni Sanna Stainer; sanna.stainer@evl.fi.

Tavoitesumma
900,00 EUR
Kerätty 900 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu