<< Takaisin

Tukea perheelle uuden elämän alkuun

Ison kriisin kokenut monilapsinen perhe on joutunut aloittamaan elämänsä uudella paikkakunnalla tyhjässä kodissa. Sosiaalitoimen kautta perhe on saanut mm. ruokapöydän ja sängyt. Kirkonkin kautta perhe on saanut tukea, mutta monenlaisia perushankintoja kuten kodin tekstiilejä, astioita, kalusteita ja pakastin tarvittaisiin vielä, jotta arki sujuisi paremmin ja koti tuntuisi kodilta.

Pesukone perheellä on, mutta sen lisäksi kuivausrumpu helpottaisi yksinhuoltajaäidin arkea pyykkien kanssa. Minimitoimeentulosta on vaikea säästää isoihin hankintoihin. Muutostilanteessa raha ei ole aina riittänyt ruokaankaan.

Haluaisitko sinä tukea perhettä uuden elämän rakentamisessa? Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoniatyöntekijä merja.saviniemi@evl.fi.

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee luotettavasti perille.

Tavoitesumma
2 120,00 EUR
Kerätty 460 EUR
22%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa