<< Takaisin

Tukea lapsiperheelle lasten sänkyihin

*** Keräys on tullut täyteen! Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Perheen taloudellinen tilanne on tiukka, koska vain toinen vanhempi käy töissä.
Äiti tekee työtä pienipalkkaisella siivousalalla. Palkka on perheen elättämiseen todella niukka, mutta he sinnittelevät pienillä tuloilla. Kaiken kallistuttua heidän on ollut aina vain vaikeampaa saada raha riittämään perusarkeen. Paljoa ei ole ollut koskaan ja yhä enemmän on jouduttu viime vuosina tinkimään.

On vaikeaa myöntää, että tarvitsee taloudellista apua, kun kuitenkin haluaisi tulla toimeen omillaan. Avun pyytäminen sosiaalitoimesta ei ollut helppoa. Sitä ei kuitenkaan ollut mahdollista saada. Vaikka äidin palkka on pieni, se on kuitenkin sen verran ettei harkinnanvaraista toimeentulotukea sosiaalitoimesta myönnetty. Pienistä tuloista on aivan mahdoton säästää, eikä perheen taloudellinen tilanne kestä myöskään ylimääräistä osamaksua.

Vanhempien pitäisi hankkia lapsille uudet sängyt, mutta se on taloudellisesti mahdotonta. Kerrossänky olisi enemmän kuin tarpeen lapsille.

Lähde mukaan lahjoittamaan, pienikin apu on tarpeen! Yhdessä voimme auttaa tätä perhettä.

Tilannetta on kartoittanut ja keräyksen perustanut diakoniatyöntekijä Heini Sinkko, heini.sinkko@evl.fi, p. 09 2340 3841

Tavoitesumma
450,00 EUR
Kerätty 450 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu