<< Takaisin

Tukea jalkapalloharrastukseen

Kotkassa toimii jalkapallosura FC Mylly, joka sai alkunsa vuonna 2008 kun Iranin kurdi Hiwa Haghi perusti jalkapallokerhon kaikille jalkapallosta kiinnostuneille maahanmuuttajille ja turvapaikanhakijoille. Vuonna 2016 harjoituksissa kävi yli 80 pelaajaa 38 eri maasta.

Kansallisuuksien kirjo on kuin maailmankartta! Kieliä ja mielipiteitäkin on tietysti yhtä monta, mutta kuten joukkueen isähahmo ja yleismies Hiwa toteaa: "Meitä jokaista yhdistää rakkaus palloon ja jalkapallo on universaali kieli, jokainen ymmärtää sitä" . Siviilielämän puolella Hiwa haluaa olla pelaajiensa tukena kun he rakentavat omaa, itsenäistä elämää: "Tavoite on tulla osaksi suomalaista yhteiskuntaa sen tasavertaisina jäseninä, jotka tekevät työtä tämän maan hyväksi".

FC Mylly auttaa nuoria kotoutumaan. Pelaajat ovat pääosin turvapaikanhakijoita ja pakolaistaustaisia, joiden kotoutuminen on vasta alussa ja taloudellisesti kaikilla on hyvin tiukkaa. 6 divisioonassa pelaaminen edellyttää vakuutuksia, kunnon pelivälineitä, erotuomarimaksuja, kenttävuokria jne. Pelaajien omat tulot eivät tahdo riittää näihin kaikkiin kustannuksiin.

Haluaisitko auttaa nuoria jalkapallonpelaajia lahjoituksellasi?

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 155 EUR
16%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa