<< Takaisin

Tukea jalkapalloharrastukseen

****Keräys on päättynyt! Kiitos kaikille lahjoittajille! Pelaajat saavat näillä rahoilla säärisuojia ja nappulakenkiä, jotka puuttuvat lähes jokaiselta joukkueeseen tullessa. ****
Kotkassa toimii jalkapallosura FC Mylly, joka sai alkunsa vuonna 2008 kun Iranin kurdi Hiwa Haghi perusti jalkapallokerhon kaikille jalkapallosta kiinnostuneille maahanmuuttajille ja turvapaikanhakijoille. Vuonna 2016 harjoituksissa kävi yli 80 pelaajaa 38 eri maasta.

Kansallisuuksien kirjo on kuin maailmankartta! Kieliä ja mielipiteitäkin on tietysti yhtä monta, mutta kuten joukkueen isähahmo ja yleismies Hiwa toteaa: "Meitä jokaista yhdistää rakkaus palloon ja jalkapallo on universaali kieli, jokainen ymmärtää sitä" . Siviilielämän puolella Hiwa haluaa olla pelaajiensa tukena kun he rakentavat omaa, itsenäistä elämää: "Tavoite on tulla osaksi suomalaista yhteiskuntaa sen tasavertaisina jäseninä, jotka tekevät työtä tämän maan hyväksi".

FC Mylly auttaa nuoria kotoutumaan. Pelaajat ovat pääosin turvapaikanhakijoita ja pakolaistaustaisia, joiden kotoutuminen on vasta alussa ja taloudellisesti kaikilla on hyvin tiukkaa. 6 divisioonassa pelaaminen edellyttää vakuutuksia, kunnon pelivälineitä, erotuomarimaksuja, kenttävuokria jne. Pelaajien omat tulot eivät tahdo riittää näihin kaikkiin kustannuksiin.

Haluaisitko auttaa nuoria jalkapallonpelaajia lahjoituksellasi?

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 955 EUR
96%

Tämä kohde on suljettu