<< Takaisin

Tukea itsenäistyvän nuoren arkeen

EDIT: Tähän asti kertyneillä lahjoitusvaroilla nuorelle on löytynyt sänky. Kiitos lahjoittajille! Nyt olisi vielä tarve pesukoneelle.

Nuori on aloittanut toisen asteen opinnot ja muuttanut omilleen, että voisi paremmin keskittyä opintoihinsa ja päästä itsenäisen elämän alkuun. Hänen yksinhuoltajavanhempansa on auttanut muutosta aiheutuneissa kuluissa, mutta hänellä ei pienituloisena opiskelijana ole varaa auttaa kodin hankinnoissa.

Nuori ei saa taloudellista apua mistään muualta. Akuutein tarve olisi pesukoneesta. Jos voit auttaa nuorta itsenäisen elämän alkuun, voit lahjoittaa myös nimettömänä.

Nuoren tilanteen on kartoittanut ja perhettä tukee diakoni Sanna Stainer; sanna.stainer@evl.fi. Kotimaanapu vie lahjoituksesi perille luotettavasti ja varmasti.

Tavoitesumma
700,00 EUR
Kerätty 530 EUR
76%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa