<< Takaisin

Tukea isän ja tyttären tapaamisiin ja arjen asioiden hoitoon

**** Keräys on päättynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille! ****

Tapaturmaisesti urheillessa vammautunut nuori mies tarvitsee apuasi. Silmänräpäyksessä elämän suunnan muuttaneen onnettomuuden seurauksena hänelle jäi osittainen alaraajahalvaus selkäydinvamman takia. Miehen tytär asuu toisella paikkakunnalla, jonne julkisen liikenteen kulkuyhteydet ovat kehnot. Tapaamiset ja päivittäisten asioiden hoito sujui hyvin, kunnes isän käytössä ollut vanha auto todettiin niin kalliiksi remontoida, että se oli kannattamatonta.
Pienituloisen isän on lähes mahdotonta taloudellisesti hankkia uutta kulkuneuvoa rikkoutuneen auton tilalle ilman ulkopuolista apua. Sairaseläke riittää nipin napin peruselämisen kuluihin, kun oikein tarkasti elää. Oman auton käyttö mahdollistaisi isän ja tyttären yhteyden säilymisen pitkästä välimatkasta huolimatta ja helpottaisi arjen sujumista kauppareissuineen kokonaisuudessaan.
Monesta vaikeudesta selvinnyt ja elämään kuitenkin myönteisesti suhtautuva isä olisi kiitollinen avustasi. Ajo-oikeus hänellä on vain automaattivaihteiseen autoon, mutta sellaisenkin voi löytää kohtuuhintaan. Tule mukaan ja lahjoita, mahdollistetaan isän ja tyttären tapaamisten jatkuminen vammautumisesta huolimatta!
Tilanteen on kartoittanut ja avun perille vie Joensuun seurakunnan
diakoniatyöntekijä Jenni Kolehmainen
jenni.kolehmainen@evl.fi

--

Tämä keräys on Valitse Sydamellä -kumppanuuskohde


Tavoitesumma
5 000,00 EUR
Kerätty 2835 EUR
57%

Tämä kohde on suljettu