<< Takaisin

Toteuta lasten kesälomahaave

Useat vanhemmat odottavat kesää ristiriitaisin tuntein. Koulujen päättyminen mahdollistaa yhteista aikaa ja tekemistä, mutta perheillä ei ole varaa toteuttaa lasten kesälomatoiveita. Monille lapsille Linnanmäellä käyminen olisi kesäloman suurin haave ja kohokohta. Linnanmäki ranneke maksaa 42 euroa. Se on monelle perheelle liian kallis, varsinkin jos perheessä on useampi lapsi. Korona toi vielä lisäahdinkoa perheille, koska monet vanhemmat ovat nyt lomautettuna tai jopa työttöminä ja ylimääräisiin kuluihin ei ole varaa. Isovanhemmillekaan ei nyt pääse lomailemaan.
Voisitko sinä osallsitua keräykseen ja mahdoliistaa lapsille kesäloman ikimuistoisimman kokemuksen. Lahjoittamalla tähän keräykseen mahdollistat päivän huvipuistossa Tapiolan seurakunnan alueella asuville lapsiperheille. Avustettavat lapsiperheet valitaan taloudellisin perustein diakoniatyön kautta.

Keräystä koordinoi Tapiolan seurakunnan diakoniatyöntekijä
Merita Hietanen
p. 040-531 1009
merita.hietanen@evl.fi

Lahjoita haluamasi summa ja anna ilon levitä!

Voit tehdä lahjoituksen joko nimettömänä tai jättää yhteystietosi.
Yritykset voivat halutessaan tilata laskun: info@kotimaanapu.fi
Voit jakaa tietoa tästä lahjoituskohteesta myös some-profiileissasi!

Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 1717 EUR
86%
Summa*
EUR
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.