<< Takaisin

Tietokoneesta apua ja tukea elämään

Viisikymppinen vakavan sairauskohtauksen saanut mies tarvitsee avukseen tietokoneen. Monipuolisen työkokemuksen omaava mies elää nyt pienen eläkkeen turvin. Eläke ei riitä kuin välttämättömiin kuluihin, eikä omat rahat riitä tietokoneen hankintaan, vaikka kaikki asiat pitää nykyään hoitaakin netissä.
Henkilökohtainen avustaja auttaa arjessa selviämisessä ja mies pitää fyysistä kuntoaan yllä uintiharrastuksellaan. Sairauskohtauksen takia puhumista pitää opetella uudelleen. Netistä löytyi tähän sopivia ammattilaisen suosittelemia terapiatehtäviä, joista olisi miehelle suurta hyötyä kuntoutumisessa ja mistä hän on innostunut. Mielialakin on kohentunut sen myötä. Mies on hyvin motivoitunut kuntoutumaan ja luonteeltaan sosiaalinen. Yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat ja niitäkin hän voisi seurata helposti netistä.

Voisitko sinä auttaa lahjoituksellasi hankkimaan tietokoneen, jonka avulla tämä mies pääsisi paremmin elämän syrjästä kiinni! Näin omien asioiden hoito helpottuisi ja kuntoutuminen edistyisi, mikä lisäisi myös elämän laatua.

Avuntarpeen on arvioinut ja avun perille vie
diakoniatyöntekijä Eliisa Lehti
eliisa.lehti@evl.fi

Tavoitesumma
920,00 EUR
Kerätty 175 EUR
19%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.