<< Takaisin

Tietokone pelastamaan sairaseläkeläisen arki!

**** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille"****

Useampaa parantumatonta sairautta sairastava eläkeläinen tarvitsee apuasi Pitäjänmäellä!
Lääkäriajan varaaminen, laboratoriokokeiden tulosten katsominen, Kelan kanssa asiointi, laskujen maksaminen, edullisemman asunnon etsiminen sekä turvallinen asiointi näin korona-aikana - helpottuisi, jos olisi tietokone! Jos ei ole, on arki todella hankalaa ja moni talouden, terveyden ja toimintakyvyn kannalta kriittinen asia viivästyy ja jää jopa hoitamatta. Pahimmillaan jää ilman apua ja joutuu ongelmatilanteisiin esimerkiksi laskujen maksun viivästyessä, jos ei ole konetta millä hoitaa asioita eikä riittävää terveyttä päästäkseen kirjastoon hoitamaan asioita.

Pienestä eläkkeestä ei jää mitään säästöön pakollisten menojen jälkeen. Tulot eivät riitä aina edes välttämättömään.
Eläkeläinen uskoo, että tietokoneen myötä hän saisi elämänhallinnan takaisin ja arki helpottuisi huomattavasti, kun hän pystyisi hoitamaan asiansa ajantasaisesti itse. Asioiden hoitaminen ajallaan auttaisi myös eläkeläisen mielen hyvinvointia ja jaksamista.
Voisitko sinä olla lahjoituksellasi auttamassa tätä monisairasta eläkeläistä hankkimaan tietokoneen, jolla hän voisi hoitaa välttämättömiä asioita kotoa käsin ja selviytymään itsenäisesti edistäen hänen mielensä hyvinvointia ja jaksamista haasteistaan huolimatta.

Eläkeläisen avuntarpeen on kartoittanut ja avun perille vie Pitäjänmäen seurakunnan diakoni
Pia Saarela
pia.saarela@evl.fi

-tavoitesumma-
300,00 EUR
Kerätty 300 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu