<< Takaisin

Tietokone ja oppikirjoja lukion aloittaneelle nuorelle

*****Lämmin kiitos täysipainoisen opiskelun mahdollistamisessa nuorelle lukiolaiselle. Kone tuli todella tarpeeseen ja on asianmukaisessa käytössä.
Toivotamme pimenevästä syksystä huolimatta kaikille valoisaa mieltä ja oloa.
Kiitos!******Lukion aloittanut tyttö tarvitsee opiskeluja varten kannettavan tietokoneen ja oppikirjoja. Tyttö asuu yksinhuoltajaperheessä äidin ja kahden nuoremman sisaruksen kanssa. Äiti kantaa yksin vastuun perheen arjen sujumisesta. Perhe elää taloudellisesti vaikeassa elämäntilanteessa, eikä ylimääräisiin hankintoihin ole varaa.

Tyttö on hakenut lukio-opintoja rahoittaakseen keikkatyötä henkilökohtaiseksi avustajaksi. Tietokoneen hankkiminen oppikirjojen ohella tulisi tytölle kuitenkin aivan liian raskaaksi. Kannettava tietokone on välttämätön, koska lukio vaatii tietokoneen tuomista oppitunneille. Tietokonetta tarvitaan myös ylioppilaskirjoitusten suorittamisessa. Lukio ei tarjoa tietokonetta oppilailleen. Tarkoituksena on ostaa tytölle käytetty, kunnostettu tietokone. Sinun apuasi tarvitaan, että tämä nuori tyttö saa mahdollisuuden opiskella!

Perheen tilanteen on kartoittanut diakoniatyöntekijä Hanna Heikkinen p. 044-7444 211/ hanna.heikkinen@evl.fi.

Tavoitesumma
470,00 EUR
Kerätty 520 EUR
111%

Tämä kohde on suljettu