<< Takaisin

Terapiapalveluja äidille

Perheen isä on ollut sairauslomalla 2017 vuodesta saakka, hänellä on ollut kuntoutus- ja sairaalajaksoja useita vuosien ajan.
Perheessä on kaksi lasta, vanhemmalla lapsella on neuropsykiatrisia häiriöitä, jotka tuovat omat haasteensa perheelle. Pienempi lapsi on vasta alle 2 vuotias.

Äiti on työelämässä, tekee työtä vakituisena mutta osa-aikaisena pienpalkka-alalla.
Äidillä jatkuisi kuntoutuspsykoterapia, mutta perheen taloudellinen tilanne ei enää riitä kattamaan äidin terapiakäyntien omavastuuosuutta.

Terapian tarkoituksena olisi auttaa jaksamaan työelämässä/ongelmien ratkaisuissa/jaksamisessa. Perheen arki haastavaa lapsien sekä perheen isän sairasteluiden vuoksi. Kaikki arki ja talous on yksin äidin harteilla.

Terapia maksaa 90e/h josta kela korvaa 56,70e, josta jää äidin maksettavaksi 33.30e/krt. Tämän keräyksen tavoitteena on turvata äidin terapia vuodeksi eteenpäin.
Voisitko sinä olla tukemassa tätä perhettä, että äiti voimaantuisi ja perhe selviäisi vaikeiampien aikojen yli?

Keräystä koordinoi diakoniatyöntekijä Kati Ukkonen
kati.ukkonen@evl.fi

Tavoitesumma
1 731,60 EUR
Kerätty 960 EUR
55%
Summa*
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.