<< Takaisin

Tärkeäksi avuksi opiskelun mahdollistamiseksi

**** Keräys on päättynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille!****

Nuori opiskelijamies tarvitsee etänä suoritettavia ammattikorkeakouluopintojaan varten kaksiosaisen satulatuolin. Hänen on kiinnitettävä opiskellessa tavallista enemmän huomiota ergonomia-asioihin, koska takana on useita välilevyn pullistumia, kaksi lonkkaleikkausta sekä yli 10 jalkaleikkausta. Opiskeluun liittyvät työvälineet on oltava kunnossa, jotta terveydentilassa ei tule takapakkia. Mies on kovalla työllä kuntouttanut itsensä useista leikkauksista tähän tilanteseeseen, että opiskelu on ylipäätään mahdollista. Hänen lääkärinsä ja fysioterapeuttinsa ovat varoittaneet, että mikäli etäopintoja varten opiskelu/työpistettä kotioloissa ei saada vaadittavaan kuntoon, niin pahimmassa tapauksessa edessä saattaa olla uusi leikkauskierre.

Terveydellisistä syistä hänen tilanteensa on ollut jo pitkään taloudellisesti erittäin haastava. Oman seurakunnan diakoniatyö on hänen tukenaan, mutta satulatuolin hankintaan tarvitsemme nyt sinun apuasi!
Lahjoita ja ole mukana mahdollistamassa nuoren miehen opinnot välttämättömän satulatuolin hankinnalla. Opintojen mahdollistuminen vuosien sairastelujakson jälkeen on äärettömän tärkeä hänen kokonaisvaltaiselle kuntoutumiselle juuri nyt!
Tilanteen on kartoittanut ja hänen tukenaan on diakoniatyöntekijä Hanna Välimaa Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnasta (hanna.valimaa@evl.fi, 050-329 5336)

-tavoitesumma-
750,00 EUR
Kerätty 490 EUR
65%

Tämä kohde on suljettu