<< Takaisin

Keräys koronaepidemiasta kärsineen tapahtuma-alan ihmisten auttamiseksi

***Keräys on suljettu ja lahjoitetut varat on myönnetty pienavustuksina tapahtuma-alan ammattilaisille. Lämmin kiitos lahjoittajille!***

Koronapandemia on vaikuttanut meistä jokaiseen. Samalla se on kohdellut meitä hyvin eri tavoin. Heikoimmassa asemassa ovat ne, jotka ovat tahtomattaan pudonneet yhteiskunnan turvaverkkojen ulkopuolelle tai väliin.

Yksi kaikista eniten kärsinyt ala on tapahtumateollisuus, joka työllistää kokopäiväisesti yli 20 000 ja tilapäisesti jopa 175 000 ihmistä.

Tapahtumat ovat koronapandemian vuoksi olleet Suomessa kiellettyjä tai voimakkaasti rajoitettuja jo yli vuoden ajan. Suuri osa alalla työskentelevistä ihmisistä on yksinyrittäjiä tai freelance-työntekijöitä, minkä vuoksi he ovat koronakriisin aikana olleet taloudellisten tukijärjestelmien väliinputoajia. Alalla työskentelevien ammattilaisten toimeentulo on lakannut ja ajanut ihmisiä vakavaan taloudelliseen kriisiin, joka vaikuttaa heidän itsensä lisäksi myös heidän perheidensä arkeen.

Tällä keräyksellä tuetaan tapahtuma-alan kriisin vuoksi vaikeaan taloudelliseen ahdinkoon joutuneita ihmisiä ja heidän perheitään. Jos mahdollista, lahjoita sopivaksi katsomasi summa ja auta.

Keräyksen tuotolla tuetaan apua tarvitsevien ihmisten arjen hankintoja. Kaikkien avunsaajien tilanne selvitetään ensin paikallisen ammattilaisen toimesta.

Olen tapahtuma-alalla, kuinka haen avustusta?

Lisätietoja keräyksestä ilkka.kalmanlehto@kotimaanapu.fi ja jari.kupiainen@kirkkopalvelut.fi sekä Tapahtumateollisyys ry:n sivuilta
--
Tämä keräys on Valitse Sydamellä -kumppanuuskohde


Tavoitesumma
500 000,00 EUR
Kerätty 174940.96 EUR
35%

Tämä kohde on suljettu