<< Takaisin

Tamperelaisperheelle apua

Tamperelaisperhe, johon kuuluu äiti, isä ja kaksi pientä lasta, kaipaavat kipeästi apuasi.
Perheen isä on aloitteleva yrittäjä, mutta yritystoiminta ei ole vielä tuottanut tuloja perheen arkeen. Sen lisäksi perheen taloutta rasittaa äidin vakava sairaus, mikä vaikeuttaa äidin työssä käyntiä. Taloudellisista syistä ja osin oman jaksamisensa vuoksi äidin on aloittanut osa-aikatyön, vaikka voimavarat ovat vähissä. Ylimääräistä huolta vanhemmissa aiheuttaa myös se, että perheen vanhemmalla lapsella on synnynnäinen, parantumaton sairaus, joka vaikeuttaa arjesta selviytymistä.
Perhe on monella tapaa henkisesti hyvin kuormittavassa tilanteessa, eikä ylimääräisiin hankintoihin juurikaan ole varaa. Perheen arkea helpottaisi jo se, että he saisivat toimivan pyykinpesukoneen. Sen lisäksi perheen lapset tarvitsisivat säänmukaisia, hengittäviä ja vedenpitäviä talvivaatteita.
Voisitko sinä olla auttamassa tätä perhettä hankkimaan toimivan pyykinpesukoneen sekä säänmukaisia vaatteita lapsille? Pienelläkin lahjoituksella on suuri apu, joka luo toivoa valoisampaan huomiseen. Kotimaanavun kautta lahjoittaminen on luotettavaa ja turvallista, ihmiseltä ihmiselle menevää tukea ja apua. Koulutettu diakoniatyöntekijä arvioi yhdessä avuntarvitsija kanssa kokonaistilanteen, jolloin apu voidaan kohdentaa juuri sillä hetkellä akuuteimpaan tarpeeseen.
Perhettä auttaa ja heidän avuntarpeensa on kartoittanut diakoniatyöntekijä
mirva.makela@evl.fi

Tavoitesumma
790,00 EUR
Kerätty 675 EUR
85%

Tämä kohde on suljettu