<< Takaisin

Talvivaatteet vähävaraiselle miehelle!

****Keräys on täyttynyt**** Jarmon terveiset kaikille lahjoittajille: " Erittäin hyvää joulua, kiitos sydämellisesti teille kaikille lahjoittajille uusista vaatteista ja kengistä. Hirveen paljon kiitoksia. t: Jarmo" Jarmon kesälenkkarit ovat kuluneet puhki, eikä hänellä ole mahdollisuutta ostaa uusia kenkiä tai talvitakkia. Jarmo tarvitsee akuutisti lämpöisen talvitakin ja kengät. Jarmolla on haasteita päihteiden käytön kanssa sekä iso velkataakka, jonka vuoksi rahaa ei jää mihinkään ylimääräiseen.

Jarmo kertoo omin sanoin, että : " meitä on niin paljon, meitä joiden elämää alkoholi hallitsee, suurin toiveeni olisi päihteettömyys."

Jarmo kertoo kotiolosuhteiden vaikuttaneen päihteiden käytön aloittamiseen. Jarmo haluaisi pyrkiä aktiivisesti elämään ilman päihteitä. Katkon jälkeen on tullut halua muuttaa oman elämän suuntaa.

Voisitko sinä olla tuomassa toivoa ja auttamassa Jarmoa uuden talvitakin ja kenkien hankinnassa? Keräyksen kartoitti diakoniatyöntekijä Pinja Niemi p.09 2340 6540 pinja.niemi@evl.fi

Tavoitesumma
250,00 EUR
Kerätty 250 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu