<< Takaisin

Taloustilanne ahdistaa

*** Keräys on päättynyt. Lämmin kiitos lahjoituksestasi. ***
"On ihana, että ihmiset ovat minua auttaneet. Haluan olla jossain vaiheessa auttamassa toista kanssa kulkijaa. Sydämellinen kiitos lahjoittajille."

Osa-aikaista työtä tekevä nainen on joutunut taloudelliseen ahdinkoon. Asunnossa sattunut vesivahinko ja remontin ajaksi pois muuttaminen aloitti taloudelliset vaikeudet viime syksynä. Pahimmassa korona tilanteessa oli työpaikalla lomautuksia, jolloin tulot jäivät pieniksi, menojen pysyttyä ennallaan. Hän itse sairasti koronan kevään aikana ja vaikka oireet olivat lievät on väsymys jäänyt, joka vaikeuttaa asioiden hoitamista.

Hän auttaa ikääntynyttä äitiään asioiden hoidossa ja arkipäivän toiminnoissa. Hänen tyttären perheeseen syntyi vauva ja isommat lapset tarvitsevat nyt mummon huolta ja huolenpitoa. Vaikka nämä ovatkin iloisia asioita ja antavat arkeen voimaa sekä jaksamista, tuo ne tullessaan myös taloudellisia haasteita.
Vallitseva maailman tilanne ja omat terveydelliset haasteet lisäävät henkistä taakkaa. Lisäksi kahdesta iäkkäästä kissasta luopuminen aiheuttaa etukäteen surua ja murhetta.

Jotta tästä kaikesta voisi päästä eteenpäin, haluaisitko lahjoittaa ja auttaa häntä ruokakuluissa, jotta raha riittäisi maksaa rästiytyneitä laskuja pois.

Taloudellisen tilanteen on kartoittanut ja avun perille toimittaa Kajaanin seurakunnan diakoniatyöntekijä Paula Sirviö, paula.sirvio@evl.fi.

Tavoitesumma
1 500,00 EUR
Kerätty 300 EUR
20%

Tämä kohde on suljettu