<< Takaisin

Taloudellinen ahdinko

Avuntarvitsija kiittää jo tässä vaiheessa kaikkia, jotka ovat häntä taloudellisesti tukeneet ja on voitu jo joitakin hankintoja tehdä. Hän haluaa toivottaa teille kaikille myös siunausta!
*** Keräys jatkuu vielä, sillä tavoitesumma ei ole vielä täyttynyt.

Parisuhteessa elänyt ja nyt omaisuutensa menettänyt savonlinnalainen on taloudellisessa ahdingossa. Parisuhde on nyt päättynyt, toisen osapuolen käytettyä taloudellisesti hyväksi. Oikeusprosessi on käynnistynyt, mutta avuntarve on juuri nyt. Koko tämä prosessi on ollut erittäin raskas koettelemus, joka on vaikuttanut taloudellisen ahdingon lisäksi myös terveyden menettämiseen. Kaiken tämän takia on tullut runsaasti ylimääräisiä lääkekuluja, joista avuntarvitsija ei selviä. Lisäksi on tullut talvi, joten sään mukaisille talvivaatteillekin olisi kovasti käyttöä.
Paikallinen seurakunta on avustanut mm. ruokaostoissa, mutta tällä keräyksellä haemme apua talvivaatteiden ja lääkkeiden hankintaan ja mahdollisiin sairaalakuluihin.
Toivomme, että sinä voisit lahjoituksellasi auttaa tätä savonlinnalaista elämässä eteenpäin niin, että hän saa nämä välttämättömät hankinnat tehtyä. Lahjoituksellasi on suuri merkitys ja uskon luoja siihen, että elämä vielä kantaa.
Avuntarvitsijan tilanteen n kartoittanut ja avun perille vie diakoniatyöntekiä Jukka Rahikainen, jukka.rahikainen@evl.fi

Tavoitesumma
1 500,00 EUR
Kerätty 1060 EUR
71%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Lahjoitusta tehdessäsi maksusi käsittelee sopimuskumppanimme Checkout Finland Oy, joka on osa OP-ryhmää.