<< Takaisin

Taloudellinen ahdinko

**** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille! ****
Avuntarvitsija kiittää kaikkia, jotka ovat häntä taloudellisesti tukeneet ja on voitu jo joitakin hankintoja tehdä keräyksen aikana. Hän haluaa toivottaa teille kaikille siunausta! *****

Parisuhteessa elänyt ja nyt omaisuutensa menettänyt savonlinnalainen on taloudellisessa ahdingossa. Parisuhde on nyt päättynyt, toisen osapuolen käytettyä taloudellisesti hyväksi. Oikeusprosessi on käynnistynyt, mutta avuntarve on juuri nyt. Koko tämä prosessi on ollut erittäin raskas koettelemus, joka on vaikuttanut taloudellisen ahdingon lisäksi myös terveyden menettämiseen. Kaiken tämän takia on tullut runsaasti ylimääräisiä lääkekuluja, joista avuntarvitsija ei selviä. Lisäksi on tullut talvi, joten sään mukaisille talvivaatteillekin olisi kovasti käyttöä.
Paikallinen seurakunta on avustanut mm. ruokaostoissa, mutta tällä keräyksellä haemme apua talvivaatteiden ja lääkkeiden hankintaan ja mahdollisiin sairaalakuluihin.
Toivomme, että sinä voisit lahjoituksellasi auttaa tätä savonlinnalaista elämässä eteenpäin niin, että hän saa nämä välttämättömät hankinnat tehtyä. Lahjoituksellasi on suuri merkitys ja uskon luoja siihen, että elämä vielä kantaa.
Avuntarvitsijan tilanteen n kartoittanut ja avun perille vie diakoniatyöntekiä Jukka Rahikainen, jukka.rahikainen@evl.fi

Tavoitesumma
1 500,00 EUR
Kerätty 1500 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu