<< Takaisin

Silmälasit perheenisälle

*****Keräys on täyttynyt. Viesti autettavalta: "Seurasin keräyksen kulkua päivittäin kunnes eräänä aamuna huomasin, että ei voi olla totta, keräys on täyttynyt ja missä ajassa. Alle viikko ja koko summa kasassa😊. On upeeta nähdä taas hyvin! Kiitos teille kaikille hyvät lahjoittajat! Teillä on hyvä sydän joka sykkii myös meille. Siunausta elämään ja vielä kerran suuri kiitos! Terveisin perheen isä, joka sai silmälasit. Hyvää kesän odotusta👍👍😊😊"*****
Pitkäkestoisessa velkajärjestelyssä oleva kouluikäisten lasten isä tarvitsee uudet monitehosilmälasit rikkoutuneiden tilalle. Hän ja puolisonsa ovat molemmat palkkatyössä, mutta velkajärjestelyn maksuohjelma on niin tiukka, ettei rahaa liikene vanhempien omiin tarpeisiin. Hän tarvitsee lasit välttämättä työssä sekä kotona.

Vanhoista laseista linssit irtoavat päivittäin ja ovat sameat naarmuista. Seurakunta on auttanut eri tilanteissa perhettä jo usein. Yhteiskunnan tukea ei ole myönnetty silmälasien hankintaan tässä tilanteessa. Auta sinä perheenisää hankkimaan lasit.

Perheen tukena on jo pitkään ollut diakoni Erkki Tourunen. erkki.tourunen@evl.fi

Tavoitesumma
670,00 EUR
Kerätty 670 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu