<< Takaisin

Sänky monisairaalle miehelle

Vähävarainen ja monisairas , yksinään asuva mies tarvitsisi kipeästi uuden sängyn. Entinen sänky on kulutettu loppuun jo muutama vuosi sitten, minkä jälkeen hän on nukkunut sohvalla. Nyt on sohvankin patja mennyt niin huonoksi, että hän ei tahdo siitä aamuisin päästä ylös. Yönaikaista hengittämistä, aamuisin jalkeille pääsemistä ja yksinään kotona pärjäämistä auttaisi moottorisänky.

Jokainen huonosti nukkunut tietää, kuinka tärkeää kunnon lepo on. Autettavamme elämänlaadun ja kokonaisvaltaisen jaksamisen kannalta hyvä sänky olisi todella tärkeää.

Miehen avuntarpeen on selvittänyt Kallaveden seurakunnan diakoniatyöntekijä Kirsti Alajarva, kirsti.alajarva@evl.fi, 0404848374.

Tavoitesumma
1 200,00 EUR
Kerätty 350 EUR
29%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.