<< Takaisin

Sairasloma sekoitti pakan

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

"Kyllähän kipuja on ollut, jo jonkun aikaa. Mutta kyllä pysäytti kun lääkäri sanoi, että 6kk sairaslomaa nyt näin alkuunsa." Kertoo perheen isä lääkärikäynnin jälkeen. Lääkärin kanssa tapaaminen piti olla normaali kontrollikäynti.

Alku järkytyksen jälkeen tuli heti huoli toimeentulosta. Vasta oli muutettu ja uusi vuokra-asunto saatu laitettua kodiksi. Vanhin lapsista aloittaisi toisen asteen opinnot, toinen lapsista menisi yläkouluun ja kolmas lapsi aloittaisi uudessa koulussa kolmannen luokan. Paljon uutta oli tapahtunut perheen elämässä viimeisen kahden kuukauden aikana. Näillä uusilla muutoksilla toivottiin saatavan helpotusta perheen äidin jaksamiseen ja terveydestä huolehtimiseen. Diabeteksen hoito vaatii äidiltä paljon voimavaroja.

Nyt perheen isälle on tehty lähetteet jatkotutkimuksiin ja lääkäri on puhunut suoraan eläkepäätöksen hakemisesta. Jos isälle myönnettäisiin eläke, olisivat molemmat vanhemmat sairaseläkkeellä. Talouden tasapainottaminen on nyt mietittävä uusiksi.

Perhe tarvitsee nyt sinun apua, että he saisivat hankittua syksyksi sekä talveksi uusia vaatteita, kenkiä ja osa avusta käytettäisiin elintarvikkeisiin.

Perheen tilanteen on kartoittanut ja avun perille toimittaa Kajaanin seurakunnan diakoniatyöntekijä Paula Sirviö, paula.sirvio@evl.fi

Tavoitesumma
1 300,00 EUR
Kerätty 1300 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu