<< Takaisin

Sairas vähävarainen vanhus tarvitsee apuasi!

*LÄMMIN KIITOS KAIKILLE KERÄYKSEEN OSALLISTUJILLE! ISO KIVI ON VIERÄHTÄNYT SYDÄMELTÄ POIS JA SELVIÄN HAMMASLÄÄKÄRILASKUISTANI!*
Kaikki olisi elämässä muuten hyvin, mutta...sairastua ei saisi! Näinhän elämä ei mene, eikä varsinkaan tämän vanhuksen kohdalla.

Hän on sairastanut yli 50 vuotta elämästään ja joutunut tämän takia tinkimään monista asioista. Elämä on ollut kaikin puolin kovaa myös useiden raskaiden menetysten vuoksi. Uskomattomalla sisulla ja huumorintajulla hän on selviytynyt päivä kerrallaan eteenpäin. Iloa elämään ovat myös tuoneet lukuisat vapaaehtoistyöt ja niiden kautta myös muiden ihmisten tukeminen heidän vaikeuksissaan.

Nyt on kuitenkin aika antaa apua takaisin. Hän on pienestä eläkkeestään maksanut erittäin paljon sairauksiin liittyviä kuluja ja selvinnyt kitkutellen tähän asti. Nyt kuitenkin tuli kallis hammasremontti, johon hän ei saa mitään apua muualta. Hampaat täytyy saada nopeasti kuntoon, koska edessä on tärkeä leikkaus, joka täytyisi tehdä mahdollisimman pian. Kerätään yhdessä hänelle apua!

Tukihenkilönä ja keräyksen koordinoijana toimii diakoni Hanna Välimaa

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 1035 EUR
104%

Tämä kohde on suljettu