<< Takaisin

Ruokakassikeräys tamperelaisille

Apuasi tarvitaan! Auta keräämään 5000 ruokakassia vähävaraisille tamperelaisille.
Koronavirus ruuhkauttaa Tampereen seurakuntien ruoka-apua ja näkyy katukuvassa kasvavina ruokajonoina. Erityisesti vähävaraiset lapsiperheet ovat kovilla, samoin taloudelliseen ahdinkoon ajautuneet pienyrittäjät. On odotettavissa, että epidemian pitkittyessä ruoka-avun tarve kasvaa entisestään.
Tampereen seurakunnat ja Moro-lehti järjestävät keräyksen, jonka tavoitteena on kerätä ruoka-avun tueksi 100 000 euroa. Tuotolla saadaan hankittua 5000 ruokakassia (a 20 euroa) vähävaraisille tamperelaisille. Apu menee perille Tampereen seurakuntien diakoniatyön kautta.

Kaikki apu on nyt ensiarvoisen tärkeää ja tervetullutta. Tavoite on jo melkin saavutettu, eikä haittaa, vaikka keräyssumma ylittyy. Kaikki apu menee perille.
Lämmin kiitos avustasi jo etukäteen!

Lisätiedot: Erityisdiakoni Pirjo Paloviita pirjo.paloviita@evl.fi, 040 8048138

Tavoitesumma
100 000,00 EUR
Kerätty 93600 EUR
94%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.