<< Takaisin

Ruokaa ja lohtua tuoreelle leskelle

*****Keräys on täyttynyt. "Sydämellinen kiitos kaikille lahjoittajille yhdessä ja erikseen. Apu tuli todella tarpeeseen. Ilman teitä en olisi pystynyt käymään ruokakaupassa. Tiukkaa tekee edelleen, mutta kaikesta selvitään. Hyvää alkavaa kevättä ja kohti valoisimpia aikoja!", kommentoi avunsaaja.*****

Pienellä eläkkeellä oleva nainen menetti puolisonsa äkillisesti muutama kuukausi sitten. Naisen huolehdittavaksi jäi vanha sähkölämmitteinen omakotitalo kaikkine kustannuksineen. Tulevan talven tuomat laskut huolettavat ja taloudellisen tilanteen murehtiminen vaikeuttaa myös surun käsittelyä. Naisen erityisruokavalio nostaa merkittävällä tavalla ruokakassin hintaa. Yhteiskunnan tarjoama taloudellinen tuki on riittämätöntä omistusasunnon takia.

Pyydämme apuasi taloustilanteen helpottamiseen talven yli. Lahjoittamasi summa konkretisoituu ruokana ja hygieniatuotteina.

Tilanteen on kartoittanut ja avun perille vie Kajaanin seurakunnan diakoniatyöntekijät Minttu Pekkarinen ja Teemu Räty, etunimi.sukunimi@evl.fi.

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 1000 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu