<< Takaisin

Ruoka-apua ukrainalaisille pakolaisille Valkeakoskella

*** Keräys on päättynyt. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! Valkeakoskella asuvat ukrainalaiset pakolaiset kiittävät avusta vaikeassa elämäntilanteessa. ***

Diakoniatyö auttaa Valkeakoskella asuvia ukrainalaisia pakolaisia. Valkeakoskella on noin vuosi sitten avattu uusi vastaanottokeskus 300 pakolaiselle, joista valtaosa on Ukrainan sotaa paenneita. Pakolaiset saavat ilmaiseksi asunnon ja pientä vastaanottorahaa, mutta elinkustannusten nousu ja kaiken hankkiminen alusta aiheuttavat taloudellista haastetta. Ukrainalaiset ovat nyt sankoin joukoin kääntyneet diakoniatyön puoleen.

Lahjoittamalla tähän keräykseen tuet avun tarpeessa olevia ukrainalaisia Valkeakoskella. Voit tehdä lahjoituksen huhtikuun loppuun saakka.

Diakoniatyö hankkii keräysvaroilla lahjakortteja jaettavaksi vähävaraisille pakolaisille. Diakoniatyöntekijät arvioivat avun tarpeen ja välittävät avun perille.

Keräystä koordinoi seurakunnan diakoniatiimin puolesta diakoniatyöntekijä Pihla Mulkahainen, pihla.mulkahainen@evl.fi.

Jos tarvitset lahjoittamista varten laskun, sellaisen saa täältä: https://link.webropol.com/s/lahjoitalaskullakotimaanapu. Kirjoita viestikenttään Valkeakoski 3281.

Tavoitesumma
6 000,00 EUR
Kerätty 2720 EUR
45%

Tämä kohde on suljettu