<< Takaisin

Pyykinpesukone suurperheelle

"Pesukoneen rikkouduttua vähän takuuajan jälkeen, olimme haasteellisessa tilanteessa ja sinnittelimme kuukausia erilaisin ratkaisuin pyykin suhteen.
Pitkään jatkuneen taloudellisen tiukkuuden arjessa, emme ole aiemmin rohjennut hakea tukea tai apua mistään,
ja nyt , kun ystävämme kertoi mahdollisuudesta kysyä apua seurakunnalta, otimme askeleen ja uskaltauduimme diakonin puheille perheemme tilanteesta.
Olemme selviytyneet vaikeista elämäntilanteista parempaan, mutta vie vielä hieman aikaa, että saamme perheen taloudenkin kantamaan.
Tässä extrahankinnassa, seurakunnan ja kirkon kotimaan avun kautta tulleiden lahjoittajien pyyteetön auttamishalu koskettaa syvästi perhettämme, ja olemme todella kiitollisia teille kaikille sydämellisille lahjoittajille ! Toivotamme kaikille oikein onnellista kevättä ja kesää - Kiitos suuresta avustanne !"

**** Keräys on täyttynyt. Suuret kiitokset kaikille lahjoittajille! *****

Kouvolalaiseen perheeseen on tulossa vauva usean sisaruksen kaveriksi. Pyykin määrä isossa perheessä onkin merkittävä!

Vanha pesukone on hajonnut ennen aikojaan, mutta valitettavasti perhe ei ole pystynyt maksamaan pienillä tuloilla kotivakuutusta. Molemmat vanhemmat ovat töissä, mutta työtulot ovat minimalistiset ja arkipäivän menot vievät ne kokonaan.

Pian syntyvä vauva lisää ennestään pyykin määrää ja kuukausia kestäneet väliaikaisratkaisut ovat kalliit ja kestämättömät pidemmän päälle, varsinkin pienen vauvan kanssa.

Perhe tarvitsee uuden, riittävän ison pyykinpesukoneen. Lahjoittamalla autat merkittävästi perheen ja etenkin äidin arkea.

Perheen elämäntilanteen ja tarpeen on kartoittanut sekä koneen toimittaa keräyksen täytyttyä perille Kuusankosken seurakunnan diakoniatyöntekijä
Sanna Junnola-Ahola
sanna.junnola@evl.fi

-tavoitesumma-
920,00 EUR
Kerätty 920 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu