<< Takaisin

Pyöräilyn avulla mieliala nousuun ja uutta tarmoa elämään

Auta yksinäistä vähävaraista naista pääsemään yli vaikeasta elämäntilanteesta, mielialan laskusta ja kotiinkäpertymisestä.

Hiljattain kaupunkiin muuttaneena hän kaipaisi polkupyörää ja lenkkeilyvarusteita. Useat vastoinkäymiset ovat laskeneet mielialaa eikä kodin ulkopuolelle lähteminen ole helppoa. Entinen pyörä meni rikki, eikä uuteen ole varaa. Samoin on lenkkeilyvarusteiden kanssa; lenkkeilyyn ja pyöräilyyn soveltuvat kengät uupuvat.

Uusi pyörä auttaisi kodin ulkopuolelle lähtemisessä ja uuteen kaupunkiin tutustumisessa. Näin myös toivottavasti ihmissuhteita syntyisi - tämä taas helpottaisi henkistä jaksamista ja kotiutumista. Pyöräily on ollut aina hänen intohimonsa ja sen avulla hän on hoitanut niin fyysistä kuin psyykkistä hyvinvointiaan.

Naista auttaa ja hänen avun tarpeensa on kartoittanut
diakoniatyöntekijä pirjo.heikkinen@evl.fi

Tavoitesumma
800,00 EUR
Kerätty 55 EUR
7%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa