<< Takaisin

Pyörä yksin harrastavalle nuorelle

*****Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille *****

"Lämmin kiitos kaikille keräykseen osallistuneille! Arvostamme suuresti tukeanne lapsemme pyörähankinnassa. Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista. Jumala teitä kaikkia siunatkoon &65039;
Pyörän saava nuori lähettää suuren kiitoksen ja kertoo, ettei malta odottaa kesälomaa ja pitkiä pyöräretkiä! Nopea keräystahti tuli yllätyksenä ja pyöräilijälapsemme iloitsi suuresti, kun tieto keräyksestä saavutti meidät."
*****

Nuori, jolla on haasteita ryhmässä toimimisessa, haluaisi harrastuksen, jota voi tehdä yksin. Hän rakastaa pyöräilyä, mutta hänen pyöränsä on huonokuntoinen. Hän tarvitsee uuden pyörän ja kypärän, jota voi ajaa myös talvella. Lisäksi pyörään tarvitaan valot ja lukko.

Vanhemmilla ei ole varaa ostaa kunnollista pyörää. Heistä toinen on vammauduttuaan jäänyt eläkkeelle. Toinenkin vanhemmista on jäänyt työttömäksi työpaikan lakkautuessa. Myös hänelläkin on sairautta. Tulot ovat siis äärimmäisen pienet, sairauskulut isot ja perheessä on useampia lapsia.

Voisitko sinä lahjoittaa ja antaa tälle nuorelle mahdollisuus harrastaa ja saa mielekästä tekemistä sekä liikkumisen vapautta. Nuori pääsee näin irrottautumaan kotoaan ja saa kokea liikkumisen iloa. Samalla hän voi tuntea yhdenvertaisuutta, kun monilla muillakin nuorilla on nykyaikaiset ja toimivat pyörät.

Perheen tilanteen on kartoittanut ja avun vie perille Jyväskylän seurakunnan diakoniatyöntekijä Paula Kiviranta
paula.kiviranta@evl.fi

Tavoitesumma
700,00 EUR
Kerätty 725 EUR
104%

Tämä kohde on suljettu