<< Takaisin

Polttopuita talveksi pikaisesti

****Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille!****

Avustettu henkilö kiittää: "On ihana huomata miten yksittäiset ihmiset ovat valmiita auttamaan vaikeassa tilanteessa olevia ihmisiä. Olen erittäin kiitollinen ja liikuttunut ihmisten auttamisen halusta. Haluan kaikille auttajille toivottaa Jumalan siunausta ja ihanaa kevään ja kesän odotusta! Kiitos!"

Yksinäinen naisihminen asuttaa vanhaa omakotitaloa Savonlinnassa.
Sairastumisen takia hän menetti vakituisen työsuhteen ja elää nyt työttömyyskorvauksen ja toimeentulotuen varassa.
Onneksi hän on nyt kuntoutunut ja päässyt kuntouttavaan työtoimintaa, joka antaa sisältöä elämään, vaikka taloudellista tilannetta se ei parannakaan.
Toimeentulotuki ei korvaa lämmityspuiden hankintaa ja hänen taloudellinen tilanteensa on nyt niin heikko, etteivät rahat riitä edes kodin lämmitykseen hankittaviin polttopuihin!
Puita hänellä on alakerran varastossa enää vain muutamaksi päiväksi ja talon- ja veden lämmitys vaatisi jatkuvaa puiden käyttöä, varsinkin nyt talven pakkasilla.
Savonlinnan seurakunta on tukenut häntä osaltaan, mutta voisitko sinä lahjoituksellasi olla tukemassa häntä lämmityspuiden hankinnassa? Avulla on jo kiire, sillä ilmat ovat taas kylmenemään päin.

Naisen avuntarpeen on kartoittanut ja avun perille vie Savonlinnan seurakunnan diakoniatyöntekijä Jukka Rahikainen jukka.rahikainen@evl.fi

-tavoitesumma-
1 000,00 EUR
Kerätty 1000 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu